Llotges de formatge

Banquete medieval

Llotges de formatge. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLIV)

Llotges de formatge. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLIV). Si vols servir llotges de formatge, talla-ho a làmines ben grans. Després pren pasta fermentada, com s’ha dit abans, i barreja-la amb rovells d’ou, i remou-ho molt amb una cullera. I després unta la superfície del formatge per damunt i per sota, i posa-la a la paella amb el greix indicat. Dóna’ls la volta una vegada i una altra i, quan estiguin cuites empolvora sucre per ambdues cares.

Article anteriorEspatlla de carner farcida
Article següentCroquetes
Oscar Uceda
Llicenciat en història contemporània per la Universitat de Lleida en 1993, és membre del Consell Social de la UdL, vicepresident tercer de SCC i president d'Historiadors de Catalunya (AHCAC). Autor de diversos llibres i articles sobre història militar a Lleida en època moderna, conferenciant i col·laborador amb nombroses associacions culturals, mitjans de comunicació i universitats.

DEIXAR RESPOSTA

Per favor introdueixi el seu comentari!
Per favor introdueixi el seu nom aquí