Farinetes

Farinetes, recepta del Llibre de Sent Soví, any 1324 (cap. XXXV)

Si vols fer farinetes per algú que es restableixi d’alguna malaltia, de manera que temperin l’estómac, prepara farina d’ordi i llet d’ametlles, amb brou de gallina. I una vegada preparada la llet, afegeix-li farina cernida i posa-ho a coure. Pots afegir una mica de sucre blanc.

Article anteriorL’aixecament català de 1705
Article següentKarl Marx i el Carlisme: Reflexions reals o fictícies
Oscar Uceda
Llicenciat en història contemporània per la Universitat de Lleida en 1993, és membre del Consell Social de la UdL, vicepresident tercer de SCC i president d'Historiadors de Catalunya (AHCAC). Autor de diversos llibres i articles sobre història militar a Lleida en època moderna, conferenciant i col·laborador amb nombroses associacions culturals, mitjans de comunicació i universitats.

DEIXAR RESPOSTA

Per favor introdueixi el seu comentari!
Per favor introdueixi el seu nom aquí